Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NedCargo: ‘Groen varen leidt niet tot hogere vrachtprijs, wel tot langere contracten’

ROTTERDAM

‘Onze klanten willen en steunen ook actief de energietransitie naar duurzaam varen. Ze gaan niet per se meer betalen, maar durven wel langere afspraken te maken’, zegt Diederik-Jan Antvelink van NedCargo in de jongste aflevering van Studio Schuttevaer.

1 / 1
Diederik-Jan Antvelink, Kees de Vries en René Quist aan tafel in gesprek over de verduurzamingstrend. (Beeld uit video)

Diederik-Jan Antvelink, Kees de Vries en René Quist aan tafel in gesprek over de verduurzamingstrend. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Industrie6d6

    Toch vermoed ik zomaar dat ze het ritje Rotterdam of Antwerpen Den Bosch gewoon diesel elektrisch doen, want zo’n batterij containertje gaat dat echt niet volhouden. Engelen – Rietveldenhaven is goed te doen. Maar ik denk dat voordat ze de Dordtse Kil uit zijn vanuit Rotterdam met verkeerd tij, de batterijtjes al leeg zijn.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook