Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opruimwerkzaamheden Gerrit Krolbrug in volle gang

Groningen

Rijkswaterstaat en de aannemers Dynniq en Heijmans zijn druk bezig met de Gerrit Krolbrug. Met een kraanschip zijn een kapot stoplicht en een stuk muur weggehaald bij de brug die op 15 mei werd verwoest bij een aanvaring.

1 / 1
Het stoplicht van de Gerrit Krolbrug wordt weggehaald. (Foto Twitter / Rijkswaterstaat Noord NL)

Het stoplicht van de Gerrit Krolbrug wordt weggehaald. (Foto Twitter / Rijkswaterstaat Noord NL)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook