Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rederij Deymann richt dochteronderneming voor vervoer plantaardige olie op

Rotterdam

De Duitse rederij Deymann heeft Deymann Tankrode Benelux Logistics BV opgericht. Via die dochteronderneming gaat het bedrijf plantaardige oliën vervoeren. De vloot bestaat uit vijf schepen met 1000 tot 2000 ton laadvermogen.

1 / 1
CEO Martin Deymann (rechts), met Leon Oerlemans (midden) en Udo Harm in Rotterdam. (Foto Deymann)

CEO Martin Deymann (rechts), met Leon Oerlemans (midden) en Udo Harm in Rotterdam. (Foto Deymann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook