Column

Zware Kees: verbetering of bezuiniging?

Toen ik voor het eerst op een luchthaven stond – ik moest naar mijn schip dat zó ver van Nederland lag dat zelfs bemanningszaken vond dat de reis erheen niet meer met de trein te doen was – verbaasde ik mij over het aantal bemanningsleden dat nodig was om veilig te vliegen.

Zware Kees kapitein
Een kapitein werd ‘aangesteld door de rederij’. Schipper naast God was hij. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: verbetering of bezuiniging? | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: verbetering of bezuiniging?

Toen ik voor het eerst op een luchthaven stond – ik moest naar mijn schip dat zó ver van Nederland lag dat zelfs bemanningszaken vond dat de reis erheen niet meer met de trein te doen was – verbaasde ik mij over het aantal bemanningsleden dat nodig was om veilig te vliegen.

Zware Kees kapitein
Een kapitein werd ‘aangesteld door de rederij’. Schipper naast God was hij. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer