Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf en architectuurbedrijf redden deel van Centraalstaal

GRONINGEN

Het failliete bedrijf Centraalstaal in Groningen wordt in tweeën geknipt en voortgezet door de scheepswerf Ferus Smit en CIG Architecture. De ondernemingen nemen Centraalstaal over samen met ongeveer dertig werknemers.

1 / 1
Centraalstaal werkte mee aan de bouw van het schip Gale. Foto: Youtube

Centraalstaal werkte mee aan de bouw van het schip Gale. Foto: Youtube

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook