Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eindelijk duidelijkheid over invulling 15 miljoen euro voor bruine vloot

Den Haag

Er is eindelijk duidelijkheid over de invulling van de 15 miljoen euro corona-steun voor de bruine vloot. Daar heeft de sector sinds september 2020 op moeten wachten. De kaders zijn streng, zo blijkt, maar de schepen die binnen de regeling vallen zijn zeer positief over de hoogte van de steun.

1 / 1
De bruine vloot die in aanmerking komt kan met een rekentool het juiste subsidiebedrag berekenen. (Foto Rederij Vooruit)

De bruine vloot die in aanmerking komt kan met een rekentool het juiste subsidiebedrag berekenen. (Foto Rederij Vooruit)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook