Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Gijzeling

Het is niet hun geluksdag. Pompiliu en Marcasteribil, twee Roemeense tourbuschauffeurs zijn met hun bus onderweg naar een vakantiebestemming nabij Dürres in Albanië. De reis, met 26 passagiers aan boord, voert via de E851 naar de kust. De stemming aan boord is prima, straks strand en zon aan de Middellandse Zee!

1 / 1
Port D 'Ehoala, verboden van het haventerrein af te gaan.

Port D 'Ehoala, verboden van het haventerrein af te gaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook