Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Met migranten overladen Sea-Watch 4 op zoek naar haven

ROTTERDAM

De bemanning van het Duitse reddingsschip Sea-Watch 4 is naarstig op zoek naar een haven om vluchtelingen af te zetten. Het schip, het voormalige Duitse research vessel Poseidon, is afgeladen vol nadat zaterdag 1 mei op de Middellandse Zee een grote groep mensen van zee werd opgepikt.

1 / 1
De Sea-Watch 4 tijdens de actie zaterdag op de Middellandse Zee. (Foto Sea Watch)

De Sea-Watch 4 tijdens de actie zaterdag op de Middellandse Zee. (Foto Sea Watch)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook