Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onderzoek naar overboord slaan containers Baltic Tern

Ameland

De Maritieme Politie en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) doen onderzoek naar het incident met containerschip Baltic Tern. Dat schip verloor woensdag 14 april vijf containers op de Noordzee boven Ameland.

1 / 1
De Baltic Tern die vijf containers verloor (Foto Kustwacht Nederland)

De Baltic Tern die vijf containers verloor (Foto Kustwacht Nederland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook