Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Staatssecretaris Barbara Visser doopt Hydrograaf H8201 op afstand

Den Haag

Staatssecretaris van Defensie Barbara Visser heeft vrijdag 26 februari het onderzoeksvaartuig Hydrograaf H8021 op een uitzonderlijke manier gedoopt. In haar kantoor in Den Haag drukte zij op een grote rode knop, waarna gelijktijdig in Den Helder de champagne tegen de boeg van het schip kapotsloeg.

1 / 1
De Hydrograaf is op 26 februari gedoopt door staatssecretaris Barbara Visser (Foto: DMO)

De Hydrograaf is op 26 februari gedoopt door staatssecretaris Barbara Visser (Foto: DMO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook