Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen Shipyards Den Helder moderniseert marineschepen

DEN HELDER

Het ministerie van Defensie heeft met Damen Shipyards Den Helder een contract gesloten voor de modernisering van de hydrografische opnemingsvaartuigen Zr.Ms. Snellius (A 802) en Zr.Ms. Luymes (A 803) en het ondersteuningsvaartuig Zr.Ms. Pelikaan (A 804).

1 / 1
De Pelikaan komt voor een uitgebreide opknapbeurt naar Damen Shipyards Den Helder. (Foto Damen) 

De Pelikaan komt voor een uitgebreide opknapbeurt naar Damen Shipyards Den Helder. (Foto Damen) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook