Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Studio Schuttevaer: ‘Inhaalslag achterstallig onderhoud maakt binnenvaart de sluitpost’ 

ROTTERDAM

De binnenvaart is kind van de rekening bij het inhalen van achterstallig onderhoud door Rijkswaterstaat. Dat zei Leny van Toorenburg, hoofd Nautisch-Technische zaken bij Koninklijke BLN-Schuttevaer, vrijdag 12 februari in Studio Schuttevaer. Onlangs luidde BLN-Schuttevaer in samenwerking met evofenedex, het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) en de Vereniging van Waterbouwers de noodklok over de vele stremmingen en storingen op de vaarwegen in Zuid-Nederland.

1 / 1
Leny van Toorenburg bij Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Leny van Toorenburg bij Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook