Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Patrouilleboot politie loopt vast op Maas en maakt slagzij

Roermond

Een patrouilleboot van de politie is donderdagavond op de Maas tussen Herten en Linne, niet ver van Roermond, vastgelopen. Het schip maakt slagzij, zei een woordvoerder van de Landelijke Eenheid van de politie. De bemanning is in veiligheid. Niemand raakte gewond.

1 / 1
Een patrouilleboot van de politie is donderdagavond op de Maas tussen Herten en Linne, niet ver van Roermond, vastgelopen.

Een patrouilleboot van de politie is donderdagavond op de Maas tussen Herten en Linne, niet ver van Roermond, vastgelopen.

Aan boord waren vier agenten. Zij wisten zich via een rubberboot in veiligheid te brengen. Geprobeerd wordt de boot los te trekken en weg te slepen. Volgens de woordvoerder is onzeker of dat donderdagavond nog gaat lukken.

Het ongeluk gebeurde rond 18.35 uur. De boot ligt stil en onder een hoek van 45 graden. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Volgens de woordvoerder lijkt het erop dat de boot is vastgelopen op een zandbank.

Lees ook:

Kotter TH-10 Dirkje uit Tholen redde woensdag de driekoppige bemanning van de UK-171 uit Urk, nadat dat schip kapseisde. De bemanning doet z’n verhaal.

Zeldzame heilbot uit zuidelijke Noordzee levert €287 op

(Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook