Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havendagen Werkendam verschuiven naar 2022

WERKENDAM

De Havendagen Werkendam worden doorgeschoven naar 2022. ‘Na een eerder uitstel van 2020 naar 2021 dwingt de realiteit ons de bakens nogmaals te verzetten’, meldt Dick Hoogendoorn, voorzitter van de organiserende commissie.

1 / 1
De Havendagen in Werkendam worden traditioneel druk bezocht. (Foto Havendagen Werkendam)

De Havendagen in Werkendam worden traditioneel druk bezocht. (Foto Havendagen Werkendam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook