Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Krukasloze tweetaktmotor op papier extreem zuinig  

AMERSFOORT

Om verbrandingsmotoren in toekomstige mobiliteitsscenario’s concurrerend te houden is een extreem hoge efficiëntie van cruciaal belang. Ingenieur Serguei Tikhonenkov mikt daarom met een nieuw motorconcept op een efficiëntie van 80%.

1 / 1
Scheepsmotoren van Pon Cat, een bekende leverancier van motoren. (Foto Pon Cat)

Scheepsmotoren van Pon Cat, een bekende leverancier van motoren. (Foto Pon Cat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook