Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ongekend lage waterstand: omvangrijke binnenvaart Paraguay valt stil

ASCUNCIÓN

Net als de Rijn heeft ook de belangrijkste rivier van Paraguay, die ook Paraguay heet, last van lage waterstanden. Het rivierpeil in de hoofdstad Ascunción daalde de afgelopen week beneden het recordpeil van -40 cm. Het vervoer via de binnenvaart over de Paraguay is vrijwel stilgevallen.

1 / 1
BOO 2043 zonder logo Paraguay Het water staat inmiddels onder het record van 1969 en zal naar verwachting nog verder dalen (foto El Nacion)

BOO 2043 zonder logo Paraguay Het water staat inmiddels onder het record van 1969 en zal naar verwachting nog verder dalen (foto El Nacion)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook