Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Alma Prins benoemd tot hoofd Cargo en Offshore haven Amsterdam

Amsterdam

Met ingang van 1 november is Alma Prins benoemd als hoofd van het nieuwe cluster Cargo & Offshore bij Port of Amsterdam. Deze vacature is ontstaan na het vertrek van Femke Brenninkmeijer die in juni de nieuwe directeur van de Rotterdamse binnenvaartcoöperatie NPRC is geworden.

1 / 1
Met ingang van 1 november is Alma Prins benoemd als hoofd van het nieuwe cluster Cargo & Offshore bij Port of Amsterdam.

Met ingang van 1 november is Alma Prins benoemd als hoofd van het nieuwe cluster Cargo & Offshore bij Port of Amsterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook