Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Femke Brenninkmeijer nieuwe directeur van coöperatie NPRC 

ROTTERDAM

Femke Brenninkmeijer volgt per 1 juni Stefan Meeusen op als CEO van binnenvaartcoöperatie NPRC, de op twee na grootste binnenvaartorganisatie op de Europese wateren. Zij werkt nu nog bij Port of Amsterdam. Met de keuze voor Brenninkmeijer kiest de NRPC voor ‘een energieke vrouw die verbreding en verduurzaming nastreeft’, aldus de kennisgeving van de raad van commissarissen.

1 / 1
Femke Brenninkmeijer, de nieuwe CEO van binnenvaartcoöperatie NPRC: ‘Ik zie kansen in markten waar we nu nog geen focus op hebben.’ (Foto NPRC)

Femke Brenninkmeijer, de nieuwe CEO van binnenvaartcoöperatie NPRC: ‘Ik zie kansen in markten waar we nu nog geen focus op hebben.’ (Foto NPRC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • elzinga

  u geeft overal antwoord op, dus dat komt vast goed, zullen we maar zeggen. vooralsnog ben ik niet overtuigd.

 • j.hagens

  Ietsje duidelijker Meneer Elzinga, wat is er apart aan de aanstelling van deze vrouw als Directeur van de NPRC.
  Kennelijk bewandelt ze de weg die de NPRC voort wil zetten, hier is niets vreemds aan, men denkt dat zij de juiste papieren heeft, of is het omdat zij een Ambtelijke functie had voor dat ze deze weg inslaat.
  Zolang u niet wat duidelijker bent blijven wij gissen, dus verklaar u nader, het staat u vrij, zo lang u niemand tegen haar/zijn hoofd stoot.
  En meer Vrouwen op hooggeplaatste functies is het streven van de samenleving.

 • elzinga

  heel apart

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook