Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Verbetering dankzij ertsen en granen

ROTTERDAM

Cosco Shipping Bulk bestelde bij de Chinese werf Cosco HI Yangzhou 10 Newcastlemax bulkschepen van 210.000 dwt. Cosco benaderde alleen de genoemde werf. Opmerkelijk, want normaal benadert Cosco Shipping een aantal Chinese werven. De schepen, bouwprijs ongeveer $ 53 miljoen per stuk zijn bedoeld voor het vervoer van bauxiet van West-Afrika naar China.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook