Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ecologische ramp voor Mauritius nadat gestrand bulkschip olie lekt in zee

POINTE D’ESNY

Het bulkschip Wakashio van het Japanse Nagashiki Shipping, dat strandde voor de kust van het eiland Mauritius op 25 juli, lekt olie dat is vrijgekomen in de zee.

1 / 1
De MV Wakashio strandde dicht bij het Blue bay Marine Park. (Foto Dev Ramkhelawon/L'Express Maurice/AFP/Getty Images)

De MV Wakashio strandde dicht bij het Blue bay Marine Park. (Foto Dev Ramkhelawon/L'Express Maurice/AFP/Getty Images)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    TJa, de inwoners zijn weer lekker in de zak gescheten *( sorry Ton voor deze bewuste verbale uiting) Vaar jij als roer ganger , schuiven ze stiekem een Atol voor de boeg. Tja , met al die elektronische hulpmiddelen voor een vereenvoudigende navigatie. Moet je wel een beetje met de electro meuk kunnen omgaan. Progniose. Met een passerende slecht weer front breekt het gebakkie en kan Mauritius in pakken. De rederij? De Wakashio is een eigen LTD in Panama. En de kas is leeg.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook