Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Forse celstraf geëist wegens fraude bij Rotterdam Shortsea Terminals

ROTTERDAM

De officier van justitie in Rotterdam heeft tot 33 maanden cel geëist tegen drie medewerkers van het containeroverslagbedrijf Rotterdam Shortsea Terminals (RST). Ze worden ervan verdacht het bedrijf voor meer dan drie miljoen euro te hebben opgelicht.

1 / 1
Containerterminal (foto Port of Rotterdam)

Containerterminal (foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook