Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grootschalige handhavingsactie Waddenzee

LAUWERSOOG

Het Samenwerkingsverband Inspectie Waddenzee (SIW) organiseert dinsdag 22 en woensdag 23 oktober een gezamenlijke inspectie in het Waddengebied. Het is voor het eerst dat het SIW zo’n grote gebiedsoverschrijdende handhavingsactie organiseert in Noord-Nederland.

1 / 1
Luchtfoto van een reguliere inspectie van de haven van Lauwersoog. (Foto Luchtsurveillance Rijkswaterstaat)

Luchtfoto van een reguliere inspectie van de haven van Lauwersoog. (Foto Luchtsurveillance Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook