Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Machinekamerbrand op Oude Maas

BARENDRECHT

In de machinekamer van het leeg varende Belgische motorvrachtschip Goudvis 2 is zaterdagmiddag 5 december om 4 uur brand uitgebroken op de Oude Maas ter hoogte van de Achterzeedijk in Barendrecht. Het vuur was binnen drie kwartier geblust.

1 / 1
Machinekamerbrand op Oude Maas

Machinekamerbrand op Oude Maas

De hulpdiensten zetten het scheepsbrandbestrijdingsteam in, met onder andere de blusboot Zuid-Holland en de RWS73. KNRM Dordrecht was met de Tjepke Ekkelboom ter plaatse. Bij de brand raakte niemand gewond. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook