Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schip aangehouden wegens tekortkomingen bij neerlaten reddingsboot

ROTTERDAM

De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) heeft het onder Italiaanse vlag varende ro-ro-passagiersschip Borja aangehouden wegens tekortkomingen bij het neerlaten van een fast rescue boat. Zondag 28 maart raakten daarbij in de Merwedehaven te Rotterdam drie mannen gewond.

Rond half elf zat het drietal in een reddingssloep. Door nog onbekende oorzaak liet de sloep los en viel acht meter naar beneden. De drie mannen, afkomstig uit de Baltische staten, raakten hierdoor gewond. Zij waren nog wel aanspreekbaar. Ambulances hebben hen overgebracht naar verschillende ziekenhuizen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook