Marcel Hulsker

Binnenvaartondernemer Deymann stapt in wegvervoer na overname Henk Vlot Transport

De bekende Duitse binnenvaartondernemer Martin Deymann breidt uit naar het wegvervoer. Samen met Marcel Hulsker (ex-Contargo) heeft Deymann Henk Vlot Transport & Forwarding overgenomen. De twee ondernemers hebben daartoe de gezamenlijk de onderneming 2M Logistics BV opgericht.

De bekende Duitse binnenvaartondernemer Martin Deymann breidt uit naar het wegvervoer. Samen met Marcel Hulsker (ex-Contargo) heeft Deymann Henk Vlot Transport & Forwarding overgenomen. Marcel Hulsker, Henk Vlot, Joke Vlot en Martin Deymann (vlnr) Foto Deymann

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Binnenvaartondernemer Deymann stapt in wegvervoer na overname Henk Vlot Transport | Schuttevaer.nl
Marcel Hulsker

Binnenvaartondernemer Deymann stapt in wegvervoer na overname Henk Vlot Transport

De bekende Duitse binnenvaartondernemer Martin Deymann breidt uit naar het wegvervoer. Samen met Marcel Hulsker (ex-Contargo) heeft Deymann Henk Vlot Transport & Forwarding overgenomen. De twee ondernemers hebben daartoe de gezamenlijk de onderneming 2M Logistics BV opgericht.

De bekende Duitse binnenvaartondernemer Martin Deymann breidt uit naar het wegvervoer. Samen met Marcel Hulsker (ex-Contargo) heeft Deymann Henk Vlot Transport & Forwarding overgenomen. Marcel Hulsker, Henk Vlot, Joke Vlot en Martin Deymann (vlnr) Foto Deymann

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer