Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Foto 18-08-2006

Zondag luistert Jan Arie Kranenburg met zijn tot Formule I-auto omgebouwde spits Westropa de Bavaria City Racing in Rotterdam op. ‘Het leukste is als je bij een veerstoep of een sluis de muziek met Formule I-geluiden en de rookmachine aanzet, zodat het net lijkt of je met gierende banden wegrijdt. Ik ben helemaal niet zo’n…

1 / 1
Foto 18-08-2006

Foto 18-08-2006

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook