Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spliethoff bestelt kruising tussen zware-ladingschip en bevoorrader

AMSTERDAM

Rederij Spliethoff in Amsterdam heeft twee zogenoemde B-type multifunctionele DP2 vrachtschepen besteld. De schepen zijn een kruising tussen een zware-ladingschip en een bevoorradingsvaartuig. Het ontwerp van de twee zusterschepen is uitbesteed bij Conoship International en de bouw heeft plaats bij Mawei Shipyard in China.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.