Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sendo Liner en Mate naar Wereldhavendagen

ROTTERDAM

Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) komt van 6 tot en met 8 september met twee schepen naar de Wereldhavendagen in Rotterdam, dat vrijdag om 10 uur wordt afgetrapt aan de Wilhelminakade. Opleidingsschip Mate neemt deel aan het speciale jongerenprogramma. Containerschip Sendo Liner maakt als ‘schip van de toekomst’ deel uit van de binnenvaartpresentatie.

1 / 1
De emissieloze Sendo Liner is van 6 tot en met 8 september het visitekaartje van de binnenvaart op de Wereldhavendagen in Rotterdam. (Foto BVB)

De emissieloze Sendo Liner is van 6 tot en met 8 september het visitekaartje van de binnenvaart op de Wereldhavendagen in Rotterdam. (Foto BVB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.