Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IMO en Duitsland werken samen om uitstoot in Aziatische havens te verminderen

BERLIJN

Het Duitse ministerie van Milieu financiert een initiatief van de International Maritime Organization (IMO) om de uitstoot door de scheepvaart in Oost- en Zuidoost-Aziƫ te verminderen. De twee partners hebben daarover begin deze maand een overeenkomst getekend.

1 / 1
Een vissershaven in Vietnam (Foto Bart Oosterveld).

Een vissershaven in Vietnam (Foto Bart Oosterveld).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook