Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hyundai ontwikkelt containerfeeder speciaal voor Europese markt

ULSAN

Klassenbureau DNV heeft de Koreaanse werf Hyundai Mipo Dockyard (HMD) de principe-goedkeuring gegeven voor het ontwerp van een 1900 teu feederschip speciaal voor de Europese markt. Een deel van de procedure had plaats in het DNV Container Excellence Centre in Hamburg en werd afgerond door DNV Korea.

1 / 1
De Congreen 1800 containerfeeder is de voorloper van de Eurocongreen 1900 die nu op de tekentafel ligt. (Foto HMD)

De Congreen 1800 containerfeeder is de voorloper van de Eurocongreen 1900 die nu op de tekentafel ligt. (Foto HMD)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook