Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: ‘China alweer op de terugweg’

Papendrecht

De droge-ladingmarkt voelt nog steeds de gevolgen van de coronavirus in vooral China. Ondanks optimistische geluiden zal er nog flink wat tijd overheen gaan om op het oude niveau terug te komen. De Deense rederij Norden verwacht geen spoedige verbetering, in elk geval niet voor juni, juli. Gezien de voortdurende problemen in China kan die inschatting nog wel eens te optimistisch zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook