Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Malta laat reddingsschip AzG niet bunkeren

VALLETTA

De Ocean Viking van de hulporganisaties SOS Méditerranée en Artsen zonder Grenzen mag van Malta niet bunkeren. 

Een woordvoerster van SOS Méditerranée zegt dat met de Maltese autoriteiten was afgesproken dat het schip woensdagavond 7 augustus brandstof mocht innemen langszij een bunkerboot in de territoriale wateren van Malta. Op het laatste moment liet Malta via de radio weten daar toch geen toestemming voor te geven. De organisaties zijn nu op zoek naar een andere oplossing.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook