Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

WEST-TERSCHELLING

De Waddeneilanden hebben een claim ingediend van 225.000 euro voor kosten die ze hebben gemaakt om de rommel op te ruimen uit de containers van de MSC Zoe. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente Terschelling na berichtgeving van RTL Nieuws.

1 / 1
Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook