Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

De Waddeneilanden hebben een claim ingediend van 225.000 euro voor kosten die ze hebben gemaakt om de rommel op te ruimen uit de containers van de MSC Zoe. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente Terschelling na berichtgeving van RTL Nieuws.

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

Begin dit jaar verloor containerschip MSC Zoe in totaal 342 containers op de Noordzee boven de Waddeneilanden. De eilanden hebben de schade gemeld bij Rijkswaterstaat, die namens betrokken overheden en natuurorganisaties de afhandeling van de schade coördineert.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe | Schuttevaer.nl

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

De Waddeneilanden hebben een claim ingediend van 225.000 euro voor kosten die ze hebben gemaakt om de rommel op te ruimen uit de containers van de MSC Zoe. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente Terschelling na berichtgeving van RTL Nieuws.

Waddeneilanden claimen kwart miljoen voor schade MSC Zoe

Begin dit jaar verloor containerschip MSC Zoe in totaal 342 containers op de Noordzee boven de Waddeneilanden. De eilanden hebben de schade gemeld bij Rijkswaterstaat, die namens betrokken overheden en natuurorganisaties de afhandeling van de schade coördineert.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer