Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Vale-ramp drukt vrachtprijzen

ROTTERDAM

Het was te verwachten dat de inkomsten van de capesizers zouden dalen als gevolg van de Vale-ramp in Brazilië. De ijzerertsvoorraden in China zijn groot genoeg om de ontwikkelingen af te wachten. Maar de sterke daling van de huren voor de kleinere schepen was niet te voorzien. Tenminste geen daling van 30%. Een daling van de huren voor de supramaxen en handysizers van meer dan 20 % werd zeker niet verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook