Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Extra ferry’s in geval van no-deal Brexit

LONDEN

De Britse regering heeft met drie ferry-rederijen voor in totaal bijna 120 miljoen euro contracten afgesloten voor het charteren van extra RoRo-overtochten in geval van een no-deal Brexit. Dit omdat bij een Brexit zonder overeenstemming tussen Groot-Brittannië en Europa, de douane-afhandeling voor vertragingen in havens gaat zorgen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook