Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeeziekte: Remedie tegen arrogantie

MIDDELBURG

‘Een van de beste remedies tegen arrogantie is zeeziekte. Een mens die over de reling hangt, vergeet zijn allures’, schreef de Duitse dichter Friedrich von Schiller (1759-1805). Nog steeds kunnen veel zeevarenden hierover meepraten. Zelfs zeer ervaren zeelui hebben er last van en bestrijden dit met ‘een pilletje’.

1 / 3
Zeeziekte: Remedie tegen arrogantie

Zeeziekte: Remedie tegen arrogantie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook