Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Happy Rover als eerste door Fury en Hecla Strait

AMSTERDAM

Het zware-ladingschip Happy Rover van BigLift heeft als eerste in haar klasse zowel de Northern Sea Route als de Northwest Passage in één seizoen bevaren. Bovendien was ze het eerste koopvaardijschip dat de kortste route door de Fury en Hecla Strait bevoer.

1 / 1
Happy Rover als eerste door Fury en Hecla Strait

Happy Rover als eerste door Fury en Hecla Strait

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook