Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipperen tussen gastvrijheid en bijeen sprokkelen van geld

Terneuzen

Overleven is het motto van de acht zeemanshuizen in Nederland. Het Varenscentrum in Terneuzen lukt dat aardig. Vooral de laatste jaren zit het aantal bezoekers in de lift. Dat neemt niet weg dat men afhankelijk blijft van subsidies. En die staan voortdurend onder druk.

1 / 2
Schipperen tussen gastvrijheid en bijeen sprokkelen van geld

Schipperen tussen gastvrijheid en bijeen sprokkelen van geld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook