Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Als veerpont Kessel een bouwwerk is, dan moet ze worden stilgelegd

DEN HAAG

Is de nieuwe veerpont tussen Kessel en Reuver aan de Maas juridisch gezien een bouwwerk? Zo ja, dan vaart de pont nu zonder vergunning en zou in principe moeten worden stilgelegd. Een inwoner van Kessel legde die zaak donderdag 12 juli voor aan de Raad van State.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • A. Elzinga

  de zoveelste pennenlikker die buiten de stad gaat wonen en vervolgens overal last van heeft. zo iemand verdient een draai om z’n oren.

 • M. Smitsman

  Iedereen toeteren als we langsvaren in het geval de bewoner in het gelijk gesteld wordt en de pont moet verdwijnen. Ik hoop dat de Raad van State tot een eerlijk besluit komt zodat het belang van velen niet geofferd wordt aan het belang van één.

 • J de Bruijn

  schandalig dat er dit soort mensen zijn, die alleen aan zich zelf denken.. en niet aan de gemeenschap.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook