Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Diemax ontwikkelt nieuwe Nederlandse scheepsmotor  

KOOTWIJKERBROEK

Diemax Marine presenteerde op de Marine Equipment Trade Show (METS) in Amsterdam een zelf ontwikkelde en gebouwde Diemax V12 met een inhoud van zes liter en tevens een zescilinder-versie met een inhoud van drie liter.

1 / 1
HH1950 [GW OPFOT] Diemax ontwikkelt nieuwe Nederlandse scheepsmotor.1

HH1950 [GW OPFOT] Diemax ontwikkelt nieuwe Nederlandse scheepsmotor.1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook