Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rivieren, Kanalen & Meren: Wodan na 114 jaar gesloopt bij Treffers

ROTTERDAM

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

1 / 1
De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)

De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Ad van Zanten)

Reacties (1)
  • j.hagens

    De Wodan heeft 114 Jaar haar dienst gedaan, de laatste tien jaar moeten we van de ILT. Lampjes voor de Stuurhuis, Stuurwerk ombouwen en nog wat voltallige overbodige dingen doen, tenslotte is het bewijs daar dat je zonder tussenkomst van compleet overbodige Ambtenaren (Niet allen)je werk kan doen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook