Rivieren, Kanalen & Meren: Wodan na 114 jaar gesloopt bij Treffers

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)
De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rivieren, Kanalen & Meren: Wodan na 114 jaar gesloopt bij Treffers | Schuttevaer.nl

Rivieren, Kanalen & Meren: Wodan na 114 jaar gesloopt bij Treffers

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)
De Wodan bleef maar liefst 114 jaar in de vaart, maar werd recent gesloopt bij Treffers. (Foto P. Klein)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer