Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Twee Ventifoils voor Anna van Schram Shipping

GRONINGEN

De coaster Anna van Schram Shipping uit Bergeijk wordt voorzien van twee Ventifoil windaandrijvingsunits van eConowind van 16 meter hoog. Ze worden nog dit jaar geplaatst op het schip dat al 20 jaar vaart voor Vertom.

1 / 1
De coaster Anna krijgt Ventifoils. (Foto eConowind)

De coaster Anna krijgt Ventifoils. (Foto eConowind)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook