Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: En toen was er weer ijs

ZWIJNDRECHT

Net toen veel mensen dachten ‘het wordt hem niet meer’, kregen we in februari toch nog een vorstperiode en flink wat ijs. Uiteindelijk kon er toch een weekend op grotere wateren worden geschaatst. Voor alle secundaire en tertiaire vaarwegen in Fryslân en Groningen werd een vaarverbod ingesteld.

1 / 1
Klaas Kattouw

Klaas Kattouw

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Welk nut heeft dit, Zondag om 09.00 uur open en om 17.00 uur dicht was voor Zondag prachtig.
    Het is toch nooit genoeg , over een Jaar moet het Dag en Nacht open, zo heel veel vaart daar niet om dit te rechtvaardigen, gaat wel van het budget af voor de Vaarwegen, en het personeel van de kunstwerken worden deels van hun sociaal leven afgepakt.
    Is er wel ruggespraak geweest met de sector, of alleen met de Fabrieken die zo de vrachtprijzen nog makkelijker onder druk kunnen zetten.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook