Column BLN-Schuttevaer: De schildpad en de muis…

De zomerperiode is vaak komkommertijd. Echt spannende, vaak politieke, zaken zijn er dan even niet. De landelijke pers probeert dan nog weleens aandacht te schenken aan minder belangrijke zaken. Zo was er afgelopen week het nieuws dat veel bruggen van Rijkswaterstaat dringend groot onderhoud nodig hebben.

Andries de Weerd.
Andries de Weerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Column BLN-Schuttevaer: De schildpad en de muis… | Schuttevaer.nl

Column BLN-Schuttevaer: De schildpad en de muis…

De zomerperiode is vaak komkommertijd. Echt spannende, vaak politieke, zaken zijn er dan even niet. De landelijke pers probeert dan nog weleens aandacht te schenken aan minder belangrijke zaken. Zo was er afgelopen week het nieuws dat veel bruggen van Rijkswaterstaat dringend groot onderhoud nodig hebben.

Andries de Weerd.
Andries de Weerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer