Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

De eerste van drie sluisdeuren voor de in aanbouw zijn nieuwe zeesluis in IJmuiden is zondag onder grote belangstelling gearriveerd op de bouwplaats. De constructie werd gesleept door de Telstar van Iskes Towage & Salvage als achterboot en de En Avant I (2005) van Muller uit Dordrecht als voorboot.

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

Het tweetal was zaterdagmiddag met de 72 meter lange, 11 meter brede en 24 meter hoge sluisdeur vanuit Rotterdam vertrokken. Tussen de pieren nam de sleepboot Triton (2008) van Iskes de sleep over van de En Avant I.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden | Schuttevaer.nl

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

De eerste van drie sluisdeuren voor de in aanbouw zijn nieuwe zeesluis in IJmuiden is zondag onder grote belangstelling gearriveerd op de bouwplaats. De constructie werd gesleept door de Telstar van Iskes Towage & Salvage als achterboot en de En Avant I (2005) van Muller uit Dordrecht als voorboot.

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

Het tweetal was zaterdagmiddag met de 72 meter lange, 11 meter brede en 24 meter hoge sluisdeur vanuit Rotterdam vertrokken. Tussen de pieren nam de sleepboot Triton (2008) van Iskes de sleep over van de En Avant I.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer