Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

IJMUIDEN

De eerste van drie sluisdeuren voor de in aanbouw zijn nieuwe zeesluis in IJmuiden is zondag onder grote belangstelling gearriveerd op de bouwplaats. De constructie werd gesleept door de Telstar van Iskes Towage & Salvage als achterboot en de En Avant I (2005) van Muller uit Dordrecht als voorboot.

1 / 1
Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

Eerste sluisdeur arriveert in IJmuiden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook