Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaartvervoer is voor Bazel de veiligste keuze

BAZEL

Vervoer van gevaarlijke stoffen per schip blijft de veiligste manier van transport, maar dat kan met gerichte maatregelen nog veiliger. Dat blijkt uit onderzoek van de stad Bazel en het kanton Basel-Landschaft.

1 / 1
Binnenvaartvervoer is voor Bazel de veiligste keuze

Binnenvaartvervoer is voor Bazel de veiligste keuze

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook