Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe Kooyhaven nooit bedoeld voor zeeschepen

DEN HELDER

De nieuwe Kooyhaven bij Den Helder is nooit aangelegd voor zeegaande schepen met een diepgang groter dan drie meter. Dat antwoordt de provincie Noord-Holland op vragen van leden van Provinciale Staten. De Helderse offshore-reder Weij dacht van wel en wilde zich er vestigen.

1 / 1
Nieuwe Kooyhaven nooit bedoeld voor zeeschepen

Nieuwe Kooyhaven nooit bedoeld voor zeeschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook