Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hollands Glorie herrijst

ROTTERDAM

Oude tijden lijken te herleven nu de zeesleepvaart onder Nederlandse vlag weer flink in omvang toeneemt. Voortrekker is ALP Maritime Services uit Rotterdam, die dit jaar 10 zware zeeslepers in de vaart gaat brengen, waaronder vier die nog in Japan in aanbouw zijn. De eerste nieuwkomers, waaronder de ALP Ippon, zijn intussen al operationeel.

1 / 1
Hollands Glorie herrijst

Hollands Glorie herrijst

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook