Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Uitgifte kavels Kooyhaven Den Helder

DEN HELDER

Het onlangs verzelfstandigde Helderse havenbedrijf, NV Port of Den Helder, is begonnen met de uitgifte van kavels voor het zogeheten Regionaal Havengebonden Bedrijventerrein (RHB) Kooyhaven. De aanleg van dit terrein met insteekhavens aan het Noord-Hollandskanaal begint eind dit jaar.

1 / 1
Kooyhaven

Kooyhaven

In totaal komt voor de uitgifte 50 hectare terrein beschikbaar, waarvan de ontwikkeling in fasen zal gebeuren. Aan kadelengte is circa 500 meter voorzien. Accountmanager en acquisiteur Katja Naber-Van der Aa zegt hierover: ‘De eerste klanten hebben zich inmiddels gemeld voor vestiging in deze binnenhaven. Zij zijn heel enthousiast over de mogelijkheden die wij hier bieden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook