Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeskamp vervangt sloeproeien Werkendamse Open Havendag

WERKENDAM

Het populaire sloeproeien, waarbij maritieme bedrijven het tegen elkaar opnemen, geschrapt van het programma van de zesde Werkendamse Open Havendag. Daarvoor in de plaats wordt een ‘natte’ zeskamp gehouden in de Biesboschhaven. Het is één van de weinige veranderingen in het programma van het grootste Werkendamse evenement dat elke twee jaar wordt gehouden.

1 / 1
Zeskamp vervangt sloeproeien in Werkendam

Zeskamp vervangt sloeproeien in Werkendam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook