Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zeskamp vervangt sloeproeien Werkendamse Open Havendag

WERKENDAM

Het populaire sloeproeien, waarbij maritieme bedrijven het tegen elkaar opnemen, geschrapt van het programma van de zesde Werkendamse Open Havendag. Daarvoor in de plaats wordt een ‘natte’ zeskamp gehouden in de Biesboschhaven. Het is één van de weinige veranderingen in het programma van het grootste Werkendamse evenement dat elke twee jaar wordt gehouden.

1 / 1
Zeskamp vervangt sloeproeien in Werkendam

Zeskamp vervangt sloeproeien in Werkendam

Naast de presentatie van het programma voor de zesde open havendag, werd vrijdag 13 april tevens afscheid genomen van de eerste voorzitter Ton Cornet. Hij is opgevolgd door Dick Hoogendoorn, directeur van Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen. Beide heren namen in 2001 het initiatief tot de organisatie van de Werkendamse Open Havendag. Het werd een succes met telkens zo’n 20- tot 25.000 toeschouwers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook